Instructie veiligheidspennaald

Weet u zeker dat uw huidige pennaald u voldoende bescherming en controle geeft? Veiligheid is belangrijk, net als levering van een volledige dosis. Maak kennis met de veiligheidspennaald die is ontworpen om uw beide te geven. Bekijk deze instructievideo over de Ateria Safecontrol en ervaar de voordelen van de nieuwste veiligheidspennaald. Om de risico’s en gevolgen van prikincidenten te verminderen is het dus verstandig om een veiligheidspennaald aan te schaffen. Ontdek de volgende generatie veiligheidspennaalden bij 2chek.

Ateria SafeControl.png

De veiligheidspennaald gebruiken

Bij het gebruik van passieve pennaalden komen een aantal gebreken kijken namelijk:

  • Gebrekkig zicht op de naald
  • Beperkte controle tijdens het injectie proces
  • Prematuur afgaan van het injectiesysteem
  • Pijn en blauwe plekken door het onnodig hard drukken om het mechanisme te activeren.

Op al deze bovenstaande punten biedt de Ateria SafeControl een oplossing voor. Wij vinden veilig werken belangrijk, net als het geven van de volledige dosis insuline. Ook is het voorkomen van hematomen /blauwe plekken vinden wij een belangrijk om te voorkomen bij een patiënt.

Meer weten over de Ateria SafeControl? Bekijk onze pagina: Veiligheidspennaald

Om de risico’s en gevolgen van prikincidenten te verminderen is het dus verstandig om een veiligheidspennaald aan te schaffen. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij geven u graag advies over onze veilige naalden voor uw onderneming. Wij zijn te bereiken via het volgende mailadres info@flynther.nl. Enthousiast geworden? Bestel vandaag nog een veiligheidspennaald via onze webshop: Ateria SafeControl 2chek