Veiligheidspennaald aanschaffen

Wanneer u een veiligheidspennaald brengt dit vele voordelen voor u mee. Naast de voordelen voor u als diabetes patiënt heeft een veiligheidspennaald ook veel voordelen voor uw zorgmedewerker. Bent u ervan overtuigt dat uw pennaald u voldoende bescherming en controle geeft? De levering van de volledige dosis insuline is even belangrijk als de veiligheid voor u en de zorgmedewerker. De Ateria SafeControl is een veiligheidspennaald, om insuline toe te dienen, die speciaal is ontworpen om beide te geven. Bekijk onze video over de Ateria Safecontrol en ervaar deze nieuwste veiligheidspennaald. Om de risico’s en gevolgen van prikincidenten te verminderen is het dus verstandig om een veiligheidspennaald aan te schaffen. Ontdek de volgende generatie veiligheidspennaalden bij 2chek.

Veilig insuline toedienen

De veiligheidspennaald gebruiken

Bij het gebruik van passieve pennaalden komen een aantal gebreken kijken namelijk:

  • Gebrekkig zicht op de naald
  • Beperkte controle tijdens het injectie proces
  • Prematuur afgaan van het injectiesysteem
  • Pijn en blauwe plekken door het onnodig hard drukken om het mechanisme te activeren.

Op al deze bovenstaande punten biedt de Ateria SafeControl een oplossing voor. Wij vinden veilig werken belangrijk, net als het geven van de volledige dosis insuline. Ook is het voorkomen van hematomen /blauwe plekken vinden wij een belangrijk om te voorkomen bij een patiënt.

Meer weten over de Ateria SafeControl? https://2chek.nl/behandeling/veiligheidspennaald/

Veiligheidspennaald aanschaffen

Om veiliger en betrouwbaarder het insuline injectieproces door te komen is het verstandig om een veiligheidspennaald aan te schaffen. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij geven u graag advies over onze veilige naalden voor u en uw zorgmedewerker. Wij zijn te bereiken via het volgende mailadres info@flynther.nl. Meer weten over de Ateria SafeControl, bekijk onze webshop: 2chek Ateria SafeControl