Ateria SafeControl - 5 mm (30G)

€ 39,95


  • Zichtbare naald, voor controle tijdens het injectieproces
  • Eenvoudige activering van het veiligheidsmechanisme
  • Biedt bescherming
  • 100 stuks - 5 mm (30G)

Wat is de Ateria SafeControl

De Ateria SafeControl is een veiligheidspennaald waarmee insuline mee toegediend kan worden. Owen Mumford is de producent van deze naald die ontwikkeld is met 204 zorgverleners. Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van deze pennaald was dat deze bescherming en controle moet bieden. Deze naald met veilig naaldsysteem is compatibel met alle bekende insuline pennen.

Voordelen van deze veiligheidspennaald

Met de Ateria SafeControl heeft de gebruiker maximale controle tijdens het geven van insuline. De naald is zichtbaar zodat er te zien is wanneer de insuline wordt afgegeven. Vroegtijdige activatie is verleden tijd, het bloedsuikerniveau zal hierdoor betrouwbaar gereguleerd worden. Wanneer een zorgmedewerker insuline toedient bij u zal hij of zij ook gebruik moeten maken van een veiligheidspennaald. 

Hoe werkt de Ateria SafeControl?

De naalden zijn voorzien van een beschermkap met aan de andere kant een zegel. Nadat de zegel eraf gehaald is kan de pennaald met een draaibeweging op de insulinepen bevestigd worden. Wanneer de groene dop eraf gehaald is kan de insuline geïnjecteerd worden.

Na de injectie kan met één simpele duimbeweging de bescherm dop over de naald geplaatst worden. De naald is nu bedekt, het is niet mogelijk meer om geprikt te worden door deze pennaald. Prikincidenten zijn hiermee verleden tijd geworden.

ProducttypeDiabetesshop
Prijs (excl. btw)€ 33,02
Prijs (incl. btw)€ 39,95
BTW hoog (21%)€ 6,93
Beschikbaarheid Beschikbaar