Vetpen naalden

De vetpen is een insulinepen die het injecteren van insuline veel gemakkelijker maakt. De vetpen is met name geschikt voor het injecteren van huisdieren, voor gebruik door slechtzienden of wanneer iemand artrose of geen vaste hand heeft. Wanneer een huisdier gediagnostiseerd wordt is dat heel erg vervelend. Helemaal wanneer u het prikken lastig of eng vindt kan dit een drempel zijn om de behandeling te beginnen.

Met behulp van de vetpen wordt de drempel enorm verlaagt en is het prikken veel eenvoudiger. Ook is het uiterlijk van de pen veel rustgevender. Vaak is het zo dat de insuline ingebracht moet worden met een spuit. U kan zich voorstellen dat een insulinepen die ook gebruikt wordt bij mensen veel vriendelijker is om mee te werken, daarom raden wij aan om een vetpen aan te schaffen.

Vetpen pennaalden

De Unifine Pentips 12mm x 29G zijn naalden die geschikt zijn voor in de vetpen. Deze pennaalden zijn ontwikkeld voor een comfortabele injectie-ervaring ook voor uw huisdier.

Unifine® Pentips® is ontworpen om verbeterd comfort te bieden door zich te concentreren op vijf gebieden:

  • Precisie geslepen naaldpunten
  • Dunwandige technologie, om de medicijnstroom te verbeteren
  • Anti-kernbehandeling, om de kans op verstopping te verminderen
  • Geavanceerde siliconensmering
  • De pennaalden zijn gelijk aan de Vetpen pennaalden en dus te gebruiken in de vetpen

Owen Mumford

Deze vetpen pennaalden zijn ontwikkeld door Owen Mumford. Owen Mumford is markleider op de markt van medische hulpmiddelen. Al meer dan 60 jaar lopen zij voorop, innovatie staat dan ook hoog in het vaandel. Het bedrijf creëert oplossingen voor de gezondheidszorg over de hele wereld. Owen Mumford heeft een divers productaanbod van vetpen naalden en veilige lancetten tot oplossingen die het gemakkelijker maken om medicatie toe te dienen.