UNISTIK EXTRA (100 STUKS)

€ 18,95


Unistik 3 Extra 21G 2.0mm – Hoge bloeddoorstroom 

Doel: grotere bloedafnames (INR testen/ trombose)

Bekijk de video

Unistik 3 is ontwikkeld om een capillaire bloedafname zo comfortabel mogelijk te maken voor de patiënt. Door het intuïtieve eenvoudige gebruik gebruik houdt de zorgverlener de volledige controle tijdens het prikken van een druppel bloed. Alle Unistik 3 lancetten voldoen aan de eisen die aan een veilig naaldsysteem worden gesteld.

Comfort Zone Technology
Het unieke reliëf van Comfort Zone Technolgy stimuleert de zenuwuiteinden die verantwoordelijk zijn voor contact, druk en textuur, en “verbergt” daardoor het pijngevoel. Dit maakt het prikken veel comfortabeler voor de patiënt.

Zijdelingse Activatie
Unistik 3 stelt de gebruiker in staat om te beslissen over het moment van activatie en de hoeveelheid druk die wordt toegepast. Het ontwerp is comfortabel en eenvoudig in gebruik, waardoor de gebruiker volledige controle en zekerheid heeft bij het prikken.

Uitgebreid Assortiment
U hebt de keuze uit 4 lancetten geschikt voor verschillende doeleinden. Dit beidt de gebruiker de mogelijkheid om een lancet op maat te kiezen.

Kwaliteit
Unistik 3 lancetten worden gefabriceerd in Oxford, Groot Brittannië. Het productiebedrijf behoort tot de meest moderne en geavanceerde op dit gebied. De producten worden onderworpen aan strenge testprocedures en strikte normen.

Unieke productcode (UPC)unistik_extra
ProducttypeDiabetes benodigdheden
Prijs (excl. btw)€ 17,39
Prijs (incl. btw)€ 18,95
BTW laag (9%)€ 1,56
Beschikbaarheid Beschikbaar